Офертата, която разглеждате, е изтекла! Вижте подобни актуални оферти:
За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Пакет за деца - изследвания за първоначално постъпване в детско заведение, от СМДЛ ЛаборЕкспрес 2000

Предстои да запишете малкото си съкровище на ясла или на детска градина? Тогава вижте предложението на СМДЛ ЛаборЕкспрес 2000!

Пакет за деца: изследвания за първоначално постъпване в детско заведение 17.60 лв вместо 25.20 лв Разграбено

Изследването включва:
• Пълна кръвна картина;
• СУЕ;
• Урина - общо изследване;
• Изследване на фецес - бактериология, еднократно;
• Морфологично изследване на паразити;
• Ентеробиоза (скоч лента).

Повече за изследването:

Необходими проби за изследването:
• Урина - първа сутрешна урина; необходимо е да се донесе до 2 часа след отделянето;
• Еднократно изследване на фецес и морфологични изследвания за чревни паразити: да се дефекира на чисто и сухо място; материал взет от различните части на фецеса, с големина на лешник се поставя внимателно в специален контейнер и се затваря плътно;
• Ентеробиоза (скоч лента) - сутрин, преди тоалет и дефекация, прозрачният скоч се отлепва от стъклото и се залепва върху аналното отверстие. След това се притиска с пръст, отлепва се и се залепва отново върху стъклото.

Ентеропатогенните Escherichia coli (EPEC), една от групите на патогенни диарийни колита, са едни от най-важните патогени в детска възраст. Те водят до значителна заболеваемост, както в болнични, така и в придобити в обществото (амбулаторни) случаи. В последните години се установи и голямата им роля при хронични диарии и продължителни смущения в мотилитета на стомашно-чревния тракт (EPEC, ETEC, EAEC се установяват в 30-40% от случаите). Основен резервоар на инфекцията е човека. Механизма на предаване на заразата е фекално-орален. Колибактериите притежават голяма устойчивост във външната среда. Инкубационният период е от 1-21 дни. Повръщането, отказа от храна, изразеното неспокойствие са характерни прояви на заболяването.

Скрий текста

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 15 Август до 14 Септември 2019г.
 • Не е необходимо предварително записване, клиентите с ваучери ще бъдат обслужвани според заетостта на лабораторията.
 • Един ваучер е за едно дете.
 • Изследването включва:
  - Пълна кръвна картина;
  - СУЕ;
  - Урина - общо изследване;
  - Изследване на фецес - бактериология, еднократно;
  - Морфологично изследване на паразити;
  - Ентеробиоза (скоч лента).
 • Изследването на фецес-бактериология трае 3 работни дни.
 • Офертата включва и получаване на необходимите консумативи за вземане на пробите за микробиология и паразитология от офис на лабораторията.
 • Изследвания са валидни в рамките на 1 седмица преди постъпване в детското заведение.
 • За повече информация: 052/ 6** *** (скрит).
 • Всички други глобални условия на 123nameri.com

Бонуси към офертата

 • Всеки клиент с ваучер ползва 15% отстъпка за тест за сифилис (Васерман) на един от родителите (стандартна цена с включена манипулация вземане на венозна кръв - 6.80лв)
Въпроси и отговори: 4

Осигурено от СМДЛ ЛаборЕкспрес 2000

СМДЛ ЛаборЕкспрес 2000 е модерно оборудвана лаборатория с апаратура последни модели на утвърдени и водещи фирми в лабораторната диагностика. Асортиментът на лабораторията е изключително широк и наша цел е той непрекъснато да се увеличава. Цените на предлаганите изследвания са напълно достъпни и конкурентни. За улеснение на пациентите са разработени серия диагностични пакети за различни видове заболявания и профилактика на преференциални цени.

Осигуряването на безопасността и надежността за вас и медицинския персонал при ежедневната работа с кръвни материали се осъществява чрез използването на специална затворена система за вземане на кръв, състояща се от индивидуални комплекти за еднократна употреба, които осигуряват ефективна защита, удобство и по-добро качество на пробите. Професионализмът на всеки един от екипа е още една гаранция за качеството на лабораторната дейност. В лабораторията работят утвърдени специалисти в областта на клиничната лаборатория и микробиология.

"Ние се гордеем с качествата на нашият лаборантски състав - грижа към пациента, прецизност и всеотдайност. За удобство на хората с ограничена подвижност ние извършваме посещения до домът им. Лабораторията предлага различни възможности за получаване на резултатите от вашите изследвания: на място, чрез вградената в сайта система за Online резултати, чрез куриер, по пощата или по e-mail, съгласно Вашите предпочитания.

Нашето бъдеще...
Нашата лаборатория постоянно развива своята дейност и нашият стремеж е към подобряване на качеството, намаляване времето за изпълнение и увеличаване броят на нашите изследвания. Наред с резултатите от регулярния вътрешен и външен качествен лабораторен контрол, мнението на лекарите и пациентите е от най-голямо значение при постигането на тази цел. Ето защо, наш приоритет е осъществяването на обратна връзка с всеки един от тях.
Наша най-висша отговорност е грижата за Вашето здраве! Благодарим Ви за Вашия избор и доверие!"

Скрий текста

Галерия

Офертата е осигурена от СМДЛ ЛАБОРЕКСПРЕС 2000 ООД, ЕИК: 103560642, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 15.08.19 до 04.09.19.
Пакет за деца - изследвания за първоначално постъпване в детско заведение
Цена: 1760 лв
Регулярна цена:
25.20 ЛВ
Промо отстъпка:
30 %
Спестяваш:
7.60 ЛВ
Изтекла оферта! Офертата е грабната 37 пъти за 21 дни.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти
Присъедини се към нас във Facebook